Lotta Romlin

Slow Flow Vinyasa Yoga • YinYoga

Fem snabba om Lotta: • Bor i Mölndal, än så länge tillsammans med snart 20-årige son. • Älskar choklad och kanelbullar. • Jobbar som Chef inom HR på dagarna. • Har en sjöbod vid havet där jag älskar att bara sitta och titta på solnedgången. • Jag virkar, lyssnar på ljudbok och löser sudoku/korsord när jag är ledig på riktigt.

Varför jag tränar: Yogan får mig att må bra på så många sätt. Både mentalt och kroppsligt. Min rörlighet har ökat med åren och jag kan mycket snabbare och enklare gå ner i varv nu för tiden. Välmåendet är viktigt för att hålla över tid, både i arbete och när man är ledig. Jag ser fram emot att träna mer och bli mer aktiv ju mer årsrik jag blir.

Jag är en del av Träningsverket för att: På Träningsverket finns det mycket hjärta.❤  Att jag blev instruktör handlade mest om det direkt – att få ge något till andra från mitt hjärta till deras. På Träningsverket ger vi alla något till alla medlemmar med mycket hjärta. Vi är som en träningsfamilj som hjälps åt att må bättre, bli rörligare, starkare, snabbare eller vad man nu strävar efter. Dessutom finns en frihet hos Träningsverket, som många andra gym saknar. Här tas idéer och förslag om hand och mycket kan bli verklighet för allas bästa.

Mina pass: Jag brinner för de mer lugna formerna av yoga. Avslappning/Shavasana och Mindfulness ger viktig återhämtning för kroppen och sinnet. Många upplever att min röst är väldigt lugnande och trygg och att de har lätt att slappna av och släppa taget på mina klasser. Musiken du möter är oftast avskalad pianomusik eller sk ambient sounds, vi har alltid levande ljus och lite mjuk rökelse tänd för att skapa en härlig stund för egentid på mattan.

 

Alla våra instruktörer!